Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Medicul Leon Dănăilă, surpriza de pe lista PNL pentru Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Medicul Leon Dănăilă, surpriza de pe lista PNL pentru Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Medicul Leon Dănăilă, surpriza de pe lista PNL pentru Senat
24 Oct 2016   •   19:16

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Medicul neurochirug Leon Dănăilă deschide listele PNL la Senat. Acesta spune că se poate face o legătură între politică și profesie. Neurochirurgul a mai spus că politica este o școală din care mulți au de învățat.

“Sper că se poate face o conexiune foarte bună între politică și viața profesională. Sper ca mulți să ia exemplu de la felul cum mi-am condus eu persoana, dar și secția, dar și activitatea. Este o școală pentru mine, pentru a aplica ceea ce am făcut în practica neurochirurgicală. Și sper că am făcut foarte mult în practica neurochirurgicală.”

Cristian Bușoi, președinte PNL București, a explicat că experiența neurochirurgului Dănăilă poate fi foarte relevantă pentru reformarea sistemului de sănătate, o prioritate a PNL.

“Reforma sistemului de sănătate reprezintă o prioritate pentru PNL și cred că în postura domniei sale în Parlamentul României, experiența, expertiza, felul în care înțelege sistemul de sănătate din România ne vor fi extrem de folositoare pentru a schimba lucrurile în bine.”

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close