Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Elena Udrea dezvăluie cine sunt cei 10 bărbați din campania ei

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Elena Udrea dezvăluie cine sunt cei 10 bărbați din campania ei

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Elena Udrea dezvăluie cine sunt cei 10 bărbați din campania ei
de S.T.    |    24 Noi 2016   •   10:47

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Elena Udrea candidează ca independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pentru un post de deputat de Bucureşti. Sloganul său de campanie este „O femeie cât zece bărbaţi”.

Ea a anunţat pe Facebook că, în fiecare zi, va prezenta câte unul dintre bărbaţii la care face referire în sloganul său.

„Sloganul meu, „O femeie cât zece bărbaţi”, cu care candidez independent, la Parlamentul României în Bucureşti, a născut întrebarea „cine sunt cei zece?” În fiecare zi, am să vă spun câte unul.

Primul: Liviu Dragnea. Pentru că, de teama Sistemului şi a dosarelor pe care le are, a pus PSD să voteze Guvernul Cioloş, Guvernul Zero. Pentru că nu a făcut niciun fel de opoziţie la Iohannis, la Guvernul Cioloş, la PNL. A preferat noncombatul şi nu a depus nicio moţiune de cenzură. Pentru că nu are curaj să recunoască faptul că vrea să fie Prim-Ministru, de teamă să nu-i apară noi acuzaţii şi sperând că, astfel, se va înţelege cu sistemul.
Pe 11 decembrie, votaţi O femeie cât 10 bărbaţi!
Pe lista pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close