Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Gabriela FIREA: Am VOTAT cu gândul la o colaboare bună cu viitorul Guvern

Gabriela FIREA: Am VOTAT cu gândul la o colaboare bună cu viitorul Guvern

Gabriela FIREA: Am VOTAT cu gândul la o colaboare bună cu viitorul Guvern
de M.Z.    |    11 Dec 2016   •   08:44

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, la Colegiul Tudor Vianu din Bucureşti, ea declarând la ieşirea din secţie că a votat cu foarte mare încredere pentru ”un Parlament eficient şi pentru un guvern căruia să îi pese de români”. Firea a criticat faptul că preşedintele biroului secţiei de votare nu a permis accesul presei în secţie.

”Am votat cu foarte mare încredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritatea parlamentară care să susţină un guvern căruia să îi pese de România, pentru un guvern care să fie atent şi sensibil la problemele Capitalei, am votat cu gândul la o colaborare bună cu viitorul guvern care va fi susţinut de majoritatea parlamentară care se va constitui în urma acestor alegeri şi prin care obiectivele strategice şi importante ale Bucureştiului să fie finalizate într-un timp rapid, şi mă refer la extinderea centurii Capitalei, la inelul median, mă refer la urgentarea lucrărilor la metrou şi la construirea spitalului republican”, a declarat Firea. 

Ea a mai spus că a votat şi ”cu gândul la toate familiile de români care merită o viaţă mai bună şi care merită să nu mai piardă un an sau mai mulţi ani”.


 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close