Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. În 11 decembrie, platoul Antena 3 devine “The Situation Room” 

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. În 11 decembrie, platoul Antena 3 devine “The Situation Room” 

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. În 11 decembrie, platoul Antena 3 devine “The Situation Room” 
08 Dec 2016   •   17:36

Pe tot parcursul zilei de duminică, platoul Antena 3 va deveni “The Situation Room”, unde vor fi prezenţi, în studio sau live din cele mai importante locaţii, jurnalişti Antena 3, invitaţi, sociologi si reporteri, toţi cu informaţii actualizate despre desfăşurarea votului în România şi diaspora.  

Programul Antena 3 în 11 decembrie va fi, practic, un flux de ştiri diversificat, cu şi despre tot ce înseamnă alegerile parlamentare, de la importanţa votului, la proceduri, evoluţie, incidente şi elemente supriză. 

 

Începând cu ora 18:45, Mihai Gâdea va prezenta o ediţie specială care va mixa mai multe tipuri de informaţie, prin relatări şi transmisii live din principalele puncte de interes, informaţii exclusive şi scurte calupuri de ştiri tematice cu informaţie actualizată în timp real.  

La ora 21, Antena 3 va difuza exit-poll-ul realizat de consorţiul CURS - Avangarde pentru Antena 3, în parteneriat cu psnews.ro, consorţiul care a furnizat cele mai apropiate rezultate la alegerile prezidenţiale. De altfel, trimisul special Antena 3 va avea intervenţii periodice de la callcenter- ul CURS – Avangarde, cu date privind evoluţia votului, si va relata, de asemenea, în direct, si anunţarea primelor rezultate.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close