Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Kelemen Hunor, afirmații scandaloase la lansarea candidaților UDMR: ”Anul 1918 a însemnat o înfrângere pentru noi!”

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Kelemen Hunor, afirmații scandaloase la lansarea candidaților UDMR: ”Anul 1918 a însemnat o înfrângere pentru noi!”

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Kelemen Hunor, afirmații scandaloase la lansarea candidaților UDMR: ”Anul 1918 a însemnat o înfrângere pentru noi!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Noi 2016   •   08:31

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Declaraţie scandaloasă a preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor. Acesta a declarat, la lansarea naţională a candidaţilor pentru alegerile parlamentare, că el consideră o înfrângere Marea Unire de la 1 decembrie 1918. Totodată, liderii UDMR susţin că doar Bucureştiul este vinovat de lipsurile din Ardeal, iar cheia dezvoltării acestei regiuni ar fi ca toate taxele colectate în Transilvania să fie la dispoziţia autorităţilor locale.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat, la Cluj, că nimeni nu poate cere maghiarilor să sărbătorească unirea Transilvaniei cu România, fapt care i-a transformat într-o comunitate minoritară.

Chiar dacă au făcut parte din aproape toate guvernele de după 1989, iar parlamentarii lor au ocupat zeci de fotolii în Parlament fără întrerupere, liderii UDMR susţin că vina pentru dezvoltarea slabă a ardealului este a Bucureştiului.

Preşedintele UDMR a mai declarat că Cioloş este o propunere corectă pentru postul de premier şi că are o părere bună despre acesta.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close