Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Paleologu: Conducerea PNL ar fi trebuit să demisioneze în bloc

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Paleologu: Conducerea PNL ar fi trebuit să demisioneze în bloc

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Paleologu: Conducerea PNL ar fi trebuit să demisioneze în bloc
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Dec 2016   •   13:58

ALEGERI PARLAMENTARE 2016Theodor Paleologu, candidatul independent care a primit cele mai multe voturi în Bucureşti, fără însă a obţine un mandat, a declarat, luni, că electoratul de dreapta nu a ieşit la vot, fiind dezamăgit de PNL și afirmând că întrega conducere PNL trebuie să demisioneze.

Cât priveşte înfrângerea PNL la urne, Paleologu a afirmat că ”dezastrul este absolut crunt”. PNL nu poate continua cu aceeaşi conducere, însă, probabil singura ”sacrificată” va fi Alina Gorghiu.

”Dezastrul acesta este imputabil nu numai Alinei Gorghiu, ci întregii conduceri. În mod normal conducerea PNL ar fi trebuit să demisioneze în bloc şi să nu se mai regăsească viitoarea conducere a PNL dacă este să facă politică serios, să ţină cont de rezultate şi să asume responsabilităţi”, a spus Theodor Paleologu.

Paleologu a afirmat că, în cazul său, a fost vorba şi despre o lipsă de cunoaştere, precizând că a cheltuit foarte puţini bani în campania electorală.

Theodor Paleologu a obţinut cele mai multe voturi dintre candidaţii independenţi, din Capitală (8.278 de voturi), fiind urmat de Remus Cernea (4.260 de voturi) şi Elena Udrea (3.154 de voturi), potrivit datelor furnizate de BEC.
 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close