Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Revoltă în PSD, din cauza listelor cu candidați

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Revoltă în PSD, din cauza listelor cu candidați

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Revoltă în PSD, din cauza listelor cu candidați
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Oct 2016   •   17:33

Este scandal la Gorj, pe listele electorale ale social democraţilor. Totul a izbucnit după ce un primar şi un fost preşedinte al Consiliului Judeţean, care are o condamnare penală, au fost scoşi de pe listă de Liviu Dragnea.

Acum, primarii şi şefii de organizaţie refuză să prezinte lista la Biroul Electoral Judeţean şi cer să se revină la forma sa iniţială.

Oamenii spun că nu înţeleg de ce edilii care se bucură de susţinerea judeţului au fost eliminaţi din cursa electorală din moment ce şi Dragnea are probleme cu justiţia.

Oamenii au venit, joi, la sediul central PSD, unde au discutat cu conducerea ce se mai poate face și au luat decizia să strângă semnături pe cont propriu, acuzând conducerea PSD că are alte interese.

"La Gorj, prin vot secret, Comitetul Executiv, a votat la vot secret lista pentru Senat și Camera Deputaților. Bună, rea, cum a fost, a fost o listă votată în totalitate. S-a făcut campanie două luni în partid pentru această listă, fără precedent. Și Comitetul Executiv Național a călcat în picioare votul democratic, pentru că până la urmă noi aducem votul. Iar la Gorj este o echipă tânără de primari, am lângă mine un primar de 93% și toți credeam că se schimbă ceva. Credeam că se promovează interesele oamenilor și nu alte interese, cum ar avea domnul Dragnea. Am încercat să îndreptăm o nedreptate. Am discutat cu secretarul general al partidului, ni s-a spus că nu se mai poate schimba lista. Așa că noi am decis să adunăm semnăturile pentru a-l susține pe domnul Călinouiu, candidat independent la Camera Deputaților. Cel puțin 70 de primari vor susține acest demers. Am avut nevoie de trei ore să strângem semnăturile. Ne-am mobilizat", a explicat unul dintre reprezentanții delegației din Gorj.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close