Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Biroul Electoral Central respinge semnul electoral al USR

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Biroul Electoral Central respinge semnul electoral al USR

de G.S.    |    27 Oct 2016   •   19:54
ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Biroul Electoral Central respinge semnul electoral al USR
Sursa foto: Foto: Facebook / Nicusor Dan

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Biroul Electoral Central (BEC) a decis, joi, să respingă înregistrarea semnului electoral depus de către Uniunea Salvaţi România (USR), condusă de Nicușor Dan, informează un comunicat de presă al instituţiei.

Nicușor Dan a explicat, anterior publicării acestui anunț, într-o intervenție telefonică în emisiunea 100 de minute, realizată de Alessandra Stoicescu, ce urmează pentru partid, dacă semnul electoral nu este acceptat.

“Noi am propus o siglă, cea cu triunghi, BEC a considerat că USR nu are acceptul USB. Azi am făcut o nouă cerere, în care am dat un accept explicit al USB pentru ca USR să folosească sigla. Dacă nici această cerere nu va fi acceptată, vom candida cu semnul permanent. Avem până la 1 noiembrie termen pentru a propune BEC o nouă siglă. Nouă ni s-a părut un formalism excesiv. USB a folosit sigla de triunghi în campania pentru locale, am vrut să folosim pentru USR aceeași siglă. BEC a considerat că nu este suficient și de aceea am revenit cu o nouă cerere, ca să putem folosi sigla.”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close