Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Călin Popescu TĂRICEANU la VOT: Crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor

Călin Popescu TĂRICEANU la VOT: Crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor

Călin Popescu TĂRICEANU la VOT: Crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Dec 2016   •   09:57

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat duminică, după ce a votat, că România se află într-un moment importat pentru evoluţia sa viitoare în ceea ce priveşte respectarea drepturilor şi libertăţilor, el exprimându-şi crezul că prin acest vot se va reda România românilor.

”Consider că suntem într-un moment foarte importat pentru evoluţia României, pentru evoluţia viitoare în sensul democratic, în sensul respectării drepturilor şi libertăţilor. Îmi doresc ca votul de astăzi al românilor să fie pentru o Românie care să îşi regăsească identitatea, să îşi regăsească demnitatea şi interesul naţional, pentru prosperitatea tuturor. De aceea crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor”, a spus Tăriceanu, care este şi preşedintele Senatului.

Solicitat să comenteze un incident de la una din secţiile de votare unde a votat primarul general, Gabriela Firea, şi unde presa nu a avut acces, Tăriceanu a precizat: ”Nu cunosc detaliile, dar cred că ce este mai important ca procesul de vot să se desfăşoare în mod corect, nedistorsionat şi, sigur, mi se pare firesc ca presa să fie informată şi să aibă acces peste tot”.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close