Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Ce spune Nicușor Dan despre o alianță după alegeri

Ce spune Nicușor Dan despre o alianță după alegeri

Ce spune Nicușor Dan despre o alianță după alegeri
17 Noi 2016   •   17:35

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Nicuşor Dan, a afirmat joi, la Arad, că formaţiunea politică nu va face alianţe post-electorale, deoarece "nu dă un cec în alb niciunui partid politic din România, chiar dacă acel partid susţine Guvernul Cioloş". 

"Uniunea Salvaţi România nu face alianţe cu nimeni, nici înainte, nici după alegeri, nu dă cec în alb niciunui partid politic din România, chiar dacă acel partid susţine Guvernul Cioloş. Toate partidele politice vechi sunt responsabile de modul în care a fost guvernată România în ultimii 26 de ani", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Nicuşor Dan. 

Acesta a spus că USR va susţine "un guvern Cioloş". 

"Nu vom intra în tipul acela de negociere în care împărţim toate poziţiile şi nu ne pasă ce fac ceilalţi cu ministerele care le revin. Dimpotrivă, nu solicităm pentru USR poziţii de miniştri, în schimb o să avem un cuvânt de spus asupra programului şi a termenelor de realizare a programului de guvernare şi o să avem un cuvânt de spus asupra poziţiilor de miniştri", a susţinut Nicuşor Dan. 

Privitor la obiectivele pe care şi le-a propus USR pentru alegerile din 11 decembrie, acesta a spus că USR îşi propune ca, la nivel naţional, să obţină 10 - 15 %. 

"Potrivit ultimului sondaj, la această dată, circa 10 % din cei care au răspuns au afirmat că ne vor vota la 11 decembrie. Pe 23 noiembrie vom da publicităţii un nou sondaj, care ne va arăta cum stăm", a mai spus liderul USR. 

În ceea ce priveşte organizaţia arădeană a USR, Nicuşor Dan a afirmat că se aşteaptă ca această să obţină un scor cu 4-5% mai mare decât partidul la nivel naţional. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Nicușor Dan alegeri alianta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close