Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Clotilde Armand face apel la PNL să îşi retragă sprijinul faţă de familia Cherecheş: „Este simbolul corupţiei din România”

Clotilde Armand face apel la PNL să îşi retragă sprijinul faţă de familia Cherecheş: „Este simbolul corupţiei din România”

Clotilde Armand face apel la PNL să îşi retragă sprijinul faţă de familia Cherecheş: „Este simbolul corupţiei din România”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Clotilde Armand
de S.T.    |    30 Noi 2016   •   15:48

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Clotilde Armand a postat, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ în care, din Baia Mare, face apel la PNL să îşi retragă sprijinul faţă de familia Cherecheş, despre care spune că este „simbolul corupţiei din România”.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Viorica Cherecheş, mama primarului suspendat din Baia Mare, candidează din partea PNL pe primul loc la Camera Deputaţilor în Maramureş.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. „Eu aş cere frumos la PNL să le spună familiei Cherecheş să retragă aceste afişe care sunt în tot oraşul şi chiar să-şi retragă susţinerea faţă de doamna Cherecheş. Este o familie care reprezintă tot ce este corupţie în România. Eu fac asta pentru a-i ajuta pe cetăţenii din Baia Mare. Este un simbol al corupţiei din România”, a spus Clotilde Armand.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close