Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Dacian Cioloș, despre relația cu PNL și USR: Nu pot să fiu eficient într-un proiect în care nu cred

Dacian Cioloș, despre relația cu PNL și USR: Nu pot să fiu eficient într-un proiect în care nu cred

Dacian Cioloș, despre relația cu PNL și USR: Nu pot să fiu eficient într-un proiect în care nu cred
24 Noi 2016   •   19:03

Dacian Cioloș s-a delimitat de campania electorală și de rolul său în acest context, într-un interviu pentru Ziare.com, reiterând că nu consideră că este parte a acestei campanii. Mai mult, premierul Cioloș a afirmat că pentru a se alătura unui partid, trebuie să fie convins de proiectul acestuia, lăsând să se înțeleagă faptul că în acest moment nu este convins de niciun proiect politic.

”Nu va place politica?

Intr-un fel, fac politica si acum.

Ma refer la politica partinica.

Politica partinica e un instrument pentru a atinge anumite obiective, scopul in sine nu e sa fii membru de partid sau lider de partid, ci sa atingi anumite obiective de guvernare prin asta, sa schimbi anumite lucruri, sa faci ca lucrurile sa mearga in societate. Eu, daca o sa intru intr-un partid, va trebui sa am convingerea ca sunt intrunite conditiile sa pot sa duc unele lucruri mai departe.

Deci acum nu aveti aceasta convingere.

Sa fiu personal convins, nu sa ma convinga cineva. Sunt chestii de convingere personala. Nu pot sa fiu eficient daca ma implic intr-un proiect in care nu cred.

Deci nu credeti in acest moment nici in PNL, nici in USR?

Nu mi-am pus problema. Daca cineva vrea sa scoata de la mine ca vreau sau nu sa intru intr-un partid spun acelasi lucru: nu mi-am pus problema” a spus Dacian Cioloș.

Întreg interviul pe Ziare.com

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş PNL USR campanie electorala
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close