Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Dragnea: "Noi avem un slogan înregistrat la OSIM, furat de niște hoți. Vor plăti pentru asta"

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Dragnea: "Noi avem un slogan înregistrat la OSIM, furat de niște hoți. Vor plăti pentru asta"

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Dragnea: "Noi avem un slogan înregistrat la OSIM, furat de niște hoți. Vor plăti pentru asta"
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Oct 2016   •   20:06

Este ultima zi de depunere a listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare aşa că a fost un adevărat pelerinaj la Biroul Electoral Central.

Şi este deja scandal uriaş între principalele două partide.

Liberalii sunt acuzaţi de pesedişti că le-au furat sloganul, respectiv "Îndrăzneşte să crezi în România" este sloganul PSD iar "Îndrăzneşte să crezi în România condusă de oameni cinstiţi" este cel al PNL.

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat, joi seară, după depunerea listelor cu candidați pentru alegerile parlamentare, că cei care au realizat clipul pentru PNL comit o infracțiune și trebuie să plătească.

“Este un slogan înregistrat la OSIM, pentru că așa se fac lucrurile, furat de niște hoți, o să plătească pentru asta. O să plătească. Cei care fură trebuie să plătească, chiar dacă nu plătesc într-o perioadă în care unul se ocupă de paznici, trebuie să plătească, pentru că astea nu se șterg. Ce ne-a durut cel mai mult este faptul că au folosit imaginea unui copil, fără acordul părinților, fără să respecte dreptul de proprietate intelectuală ale al companiei care a făcut acel clip. Asta deja este infracțiune. Și pentru asta trebuie să plătească. I-am lăsat până astăzi, de când au început această campanie mizerabilă. Ei nu înțeleg că nu au dreptul să folosească imaginile unor oameni pentru campanii mizerii. Este un furt intelectual, nu este un slogan”, a explicat Liviu Dragnea.

 

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close