Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Dragnea, atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis: "Vorbim de ipocrizie maximă"

Dragnea, atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis: "Vorbim de ipocrizie maximă"

Dragnea, atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis: "Vorbim de ipocrizie maximă"
04 Dec 2016   •   09:00

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea îl atacă dur pe Klaus Iohannis din nou. Preşedintele PSD îl numeşte ipocrit pe şeful statului pentru că nu a invitat toţi liderii politici la festivitățile 1 Decembrie.

Asta în condiţiile în care Iohanis avea chiar el probleme cu justiţia când a candidat la prezidenţiale.

Mai mult, Dragnea îl acuză pe Iohannis că face jocuri politice cu Traian Băsescu pentru a câştiga electoratul de partea lor şi implict, pentru a reuşi să constituie majoritate în Parlament.

Potrivit liderului social-democrat, Iohannis este mână în mână cu Traian Băsescu, care ar tânji după un loc de premier în următoarea structură parlamentară, şi amândoi încearcă astfel să păcălească electoratul.

Liviu Dragnea susţine că preşedintele Klaus Iohannis nu avea niciun drept, nici din punct de vedere legal şi nici moral, să decidă pe cine invită şi pe cine nu la Ziua Naţională. Mai ales în contextul în care Iohannis avea probmelecu justiţie când a candidat la preşedinţie. 

De asemenea, Liviu Dragnea spune că totul face parte dintr-un joc electoral şi, totodată, infirmă zvonurile conform cărora i se pregăteşte un nou dosar penal.

Liviu Dragnea candidează pentru un fotoliu în viitorul Parlament. Preşedintele PSD deschide lista de candidaţi la Teleorman pentru Camera Deputaţilor.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close