Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu, pe lista ALDE la alegerile parlamentare

Fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu, pe lista ALDE la alegerile parlamentare

Fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu, pe lista ALDE la alegerile parlamentare
Sursa foto: Foto: gov.ro
03 Aug 2016   •   17:17

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a anunţat miercuri că fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu va candida la alegerile parlamentare pe listele formaţiunii politice pe care o conduce.

El a adăugat că se poartă discuţii şi cu un alt rector pentru a candida pe listele ALDE.

''Am reuşit, după câteva luni, să-l conving pe Sorin Cîmpeanu să fie candidatul ALDE pentru un post de parlamentar. Nu a fost uşor, dar de genul acesta de oameni are nevoie şi societatea: fost ministru al Educaţiei, rector, fost prim-ministru pentru o perioadă foarte scurtă. Este apreciat de mediul universitar, un om care a dovedit verticalitate. Deja în mediul universitar se ştie că dânsul a acceptat să candideze din partea noastră. Suntem în discuţie şi cu un alt rector de la o universitate prestigioasă şi sper să reuşesc să-l conving şi pe dânsul'', a declarat Daniel Constantin.

Potrivit lui Constantin, ALDE va face o selecţie a candidaţilor, având în vedere responsabilitatea partidelor în a alege echipa parlamentară.

''Vom face o selecţie aşa cum trebuie. Am dat un exemplu de candidat pe care eu mi l-aş dori. Sorin Cîmpeanu este prototipul candidatului pe care eu îl urmăresc. E un lucru foarte bun că avem alegeri pe listă, pentru că intervine responsabilitatea partidelor în a alege echipa parlamentară'', a adăugat liderul ALDE.

×
Subiecte în articol: Daniel Constantin ALDE
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close