Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Alina Gorghiu, despre prezența miniștrilor tehnocrați pe listele parlamentare: Nu există niciun dialog în acest moment

Alina Gorghiu, despre prezența miniștrilor tehnocrați pe listele parlamentare: Nu există niciun dialog în acest moment

Alina Gorghiu, despre prezența miniștrilor tehnocrați pe listele parlamentare: Nu există niciun dialog în acest moment
13 Sep 2016   •   16:25

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi, că în acest moment nu există niciun dialog între PNL şi miniştrii tehnocraţi pe tema candidaturii la alegerile parlamentare, dar probabil pe listele liberalilor se vor regăsi rectori, medici renumiţi sau persoane din lumea justiţiei.

"Noi o să ne finalizăm listele la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie vom vota în BPN toate listele de la Bucureşti până la ultimul judeţ. În acest moment nu există niciun dialog între noi şi miniştrii tehnocraţi pe tema unei candidaturi pe listă. Eu, personal, nu am avut nicio discuţie cu niciunul dintre aceşti miniştri pe tema candidaturilor", a afirmat Gorghiu după şedinţa BPN.

Ea a spus că liberalii sunt în discuţii cu oameni de la conducerea universităţilor pentru listele parlamentare.

"Suntem în discuţii cu foarte multă lume din toate domeniile, avem nişte discuţii cu oameni care sunt la conducerea universităţilor, probabil că 2-3 rectori din România se vor alătura echipelor PNL şi vor candida pe listele noastre, medici renumiţi din România, pentru că vorbim de un segment pe care în programul de guvernare vom pune accent, vor fi, de asemenea, pe listele PNL. Va fi lume şi din domeniul justiţiei, sper să se concretizăm toate aceste discuţii", a adăugat liderul PNL.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close