Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Lider PNL: Dacă nu-mi ating obiectivul, demisionez

Lider PNL: Dacă nu-mi ating obiectivul, demisionez

Lider PNL: Dacă nu-mi ating obiectivul, demisionez
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    11 Dec 2016   •   23:17

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele filialei judeţene Argeş a PNL, senatorul Ion Popa, afirmă că este ”normal” ca în partid să se organizeze alegeri, după ce vor fi centralizate rezultatele finale ale votului de duminică. Liderul PNL Argeş spune că va demisiona din funcţie, dacă filiala pe care o conduce nu va atinge obiectivul propus pentru acest scrutin.

Senatorul liberal Ion Popa a declarat duminică seară, pentru News.ro, întrebat fiind dacă este de acord cu organizarea de alegeri interne în PNL, că acest lucru este ”normal”, după centralizarea rezultatelor finale ale votului pentru Parlament.  

”Putem să facem lucrul ăsta (alegeri în partid – n.r.) şi este normal să-l facem, dar numai după ce vedem rezultatul final. Atunci când vom avea rezultatele finale, atunci luăm şi o decizie. Cu toţii şi liderii de filiale şi toată lumea trebuie să ia o decizie” a declarat pentru News.ro Ion Popa.

Acesta a precizat că va demisiona din funcţia politică pe care o deţine, dacă PNL Argeş nu atinge obiectivul politic pe care şi l-a propus la aceste alegeri, respectiv acela de a obţine un mandat de senator şi trei mandate de deputat.  

”Eu pot să spun că, în ceea ce mă priveşte, dacă nu îmi ating obiectivul, eu îmi voi da demisia”, a spus liderul PNL Argeş.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close