Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Liderul USR a provocat nemulțumiri în secția de votare. Alegătorii, supărați pe Nicușor Dan. Ce a făcut președintele USR

Liderul USR a provocat nemulțumiri în secția de votare. Alegătorii, supărați pe Nicușor Dan. Ce a făcut președintele USR

Liderul USR a provocat nemulțumiri în secția de votare. Alegătorii, supărați pe Nicușor Dan. Ce a făcut președintele USR
11 Dec 2016   •   12:51

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liderul USR, Nicuşor Dan, a votat duminică în Capitală, el declarând că a votat pentru o nouă clasă politică, exprimându-şi convingerea că astăzi va fi ”o zi istorică pentru România”.

”Am votat pentru o nouă clasă politică, am votat pentru un alt fel de a face politică, am votat pentru un viitor mai bun pentru toţi românii. 

Din ce am vorbit cu oamenii pe care i-am întâlnit, din ce ne transmit colegii noştri din judeţe, am convingerea că azi va fi o zi istorică pentru România”, a spus Nicuşor Dan, președintele USR.

Nicuşor Dan, liderul Uniunii Salvați România, a votat la școala Sfinții Mihail și Gavril din Prelungirea Ghencea. 

Nicuşor Dan a venit însoțit de  un grup de candidaţi USR care au blocat pentru un moment secția de votare, stârnind nemulţumirea unor persoane.

La secţia în care a votat liderul USR a fost permis accesul presei înăuntru. La final, Nicuşor Dan a dat declaraţii de lângă urne, blocând activitatea secţiei. "De ce nu merge afară să dea declaraţii, să votăm şi noi? Nu e mai corect aşa?", au comentat cei câţiva alegători prezenţi.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close