Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea: Dacian Cioloș mi-a produs foarte multă dezamăgire

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea: Dacian Cioloș mi-a produs foarte multă dezamăgire

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea: Dacian Cioloș mi-a produs foarte multă dezamăgire
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Noi 2016   •   22:37

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că premierul Dacian Cioloş i-a produs multă dezamăgire, întrucât ar fi minţit că nu se va implica în lupta politică şi pentru că nu doreşte să îşi asume apartenenţa la vreun partid politic.

'În primul rând, mie, personal, mi-a produs foarte multă dezamăgire. Un om care minte pe mine mă dezamăgeşte foarte mult. Nu numai pe mine, miniştrii şi întregul PSD, la întâlnirea înaintea formării guvernului, şi opinia publică, când a spus că nu se va implica în lupta politică, nu se va implica în campania electorală, ceea ce, iertaţi-mă, o face acum cu prisosinţă. De asemenea, un om care nu-şi asumă public aparteneţa la un partid, care nu vrea să intre în alegeri, să se confrunte cu cetăţenii, în schimb vrea să stea de-o parte, ca să beneficieze de asta, este un om care nu poate beneficia de respectul meu. Nici nu are importanţă pentru el respectul meu. Sunt numai explicaţiile pe care vi le dau. Trei, vorbim despre un guvern care are anul acesta are câteva 'mari realizări'', a afirmat Liviu Dragnea, la Realitatea TV.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close