Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Liviu Dragnea, lămuriri despre discuția avută la telefon cu premierul Dacian Cioloș

Liviu Dragnea, lămuriri despre discuția avută la telefon cu premierul Dacian Cioloș

Liviu Dragnea, lămuriri despre discuția avută la telefon cu premierul Dacian Cioloș
15 Dec 2016   •   22:22

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat, joi, într-o conferință de presă, cum a decurs episodul cu discuția telefonică avută cu premierul Dacian Cioloș.

“Referitor la discuția mea cu domnul Dacian Cioloș: duminică seară am primit mai multe apeluri de la domnul Cioloș. În final, am răspuns. Și mi-a spus că dorește să avem o întâlnire referitoare la anumite intenții ale Guvernului și că i s-a părut firesc să poarte o discuție cu partidul care a câștigat alegerile. Fiind anunțat în presă, în mod cinstit, l-am invitat la sediul PSD, așa cum a venit și prima dată, când a cerut votul de învestitură. Inițial a zis da, ulterior nu a mai venit. Am convenit ca a doua zi, la ora 11:00, să avem această discuție la telefon. Și mi-a spus despre dorința de a proroga niște acte normative anunțate mai devreme. I-am spus că are toată deschiderea și puterea de a lua orice decizie pe care o consideră corectă, am apreciat faptul că a dorit să vorbim acest lucru, ce m-a deranjat a fost atitudinea domnului ministru Pîslaru, care nu știu dacă știa cine pe cine a sunat sau încă era în campanie și nu apucase să pună frână”, a explicat Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close