Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Marian MUNTEANU: Am VOTAT cu încredere şi speranţă pentru normalitate

Marian MUNTEANU: Am VOTAT cu încredere şi speranţă pentru normalitate

Marian MUNTEANU: Am VOTAT cu încredere şi speranţă pentru normalitate
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    11 Dec 2016   •   13:48

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele Alianţei Noastre România (ANR), Marian Munteanu, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru normalitate, cu nădejdea că în Parlament vor fi oameni cinstiţi şi corecţi. 

”Am votat cu încredere şi speranţă pentru normalitate, pentru valorile fireşti ale vieţii noastre, cu o nădejde foarte puternică şi cu speranţa că vom avea reprezentanţi în Parlament oameni cinstiţi, corecţi, oameni de care ţara aceasta are nevoie pentru a ne reprezenta într-un mod mai bun, mai constructiv”, a spus Munteanu. 

El şi-a exprimat speranţa într-un viitor mai bun pentru români. ”Am mari speranţe la viitor, în viitorul României, în viitorul nostru al tuturor şi să dea Dumnezeu ca cei care vor fi aleşi să îşi facă datoria cu cinste, corectitudine faţă de ţară şi popor”, a completat el. 

Marian Munteanu a spus că a fost o campanie electorală ”tăcută, ternă, fără foarte multă culoare”. 

El a adăugat că nădăjduieşte că, în pofida unor ”blocaje” şi ”tentative de manipulare”, românii vor putea lua decizii bune pentru viitorul lor şi al ţării. ”A fost o campanie electorală tăcută, ternă, fără foarte multă culoare, vânzoleală, dar eu nădăjduiesc că, în pofida unor blocaje care s-au manifestat, tentative de manipulare printr-o serie de sondaje, (...) cred că cetăţenii şi-au putut face o părere despre ce se oferă constructiv şi vor lua deciziile cele mai bune pentru viitorul lor şi al ţării noastre”, a conchis Munteanu. 

Preşedintele ANR, a venit însoţit la vot de Dan Tănasă, candidat la Camera Deputaţilor pentru Bucureşti. Acesta a declarat că a votat cu speranţa că în Parlament va exista ”o voce puternică care să reprezinte şi românii din Harghita şi Covasna”. 

”Am votat cu speranţa că se vor regăsi în Parlamentul României şi oameni patrioţi care vor milita pentru valorile tradiţionale, familia tradiţională, pentru un viitor mai bun copiilor noştri”, a afirmat Tănasă. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close