Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Ministrul Fondurilor Europene, despre o candidatură la parlamentare. ”Voi candida într-o formulă pe care o decide, sau nu, Dacian Cioloş”

Ministrul Fondurilor Europene, despre o candidatură la parlamentare. ”Voi candida într-o formulă pe care o decide, sau nu, Dacian Cioloş”

Ministrul Fondurilor Europene, despre o candidatură la parlamentare. ”Voi candida într-o formulă pe care o decide, sau nu, Dacian Cioloş”
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Aug 2016   •   16:01

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, duminică, la un post de televiziune, că îşi doreşte să existe o formulă prin care să continue proiectele şi după alegerile parlamentare, precizând că dacă va candida sau nu la alegerile din iarnă va fi decizia premierului Dacian Cioloş, scrie news.ro.

”Cred că şi eu şi alţi colegi de-ai mei şi domnul Cioloş trăim între două stări contrare şi o extremă. Prima este de epuizare. E foarte greu să faci chestia asta, mai ales la presiunea timpului şi presiunea publică care există. Eu sunt un om foarte obosit în momentul ăsta. Pe de altă parte, fiind în aceste poziţii simţi că poţi să faci ceva bine. (...) Atunci nu pot să neg că aş dori să existe o formulă de a continua. Pe de altă parte sunt foarte liniştit că am şi eu timp să mai citesc o carte. Nu este decizia mea. E decizia premierului Dacian Cioloş. Suntem o echipă şi nu o să fac un pas de capul meu singur”, a spus Ghinea, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, în contextul în care liderii liberali i-au făcut o ofertă de a se regăsi pe listele PNL.

Întrebat dacă, în cazul în care va candida, o va face cu echipa de la Palatul Victoria, Ghinea a spus: ”Voi candida într-o formulă pe care o decide, sau nu o decide, Dacian Cioloş”. 

Întrebat dacă a discutat despre acest subiect cu premierul Dacian Cioloş, ministrul Fondurilor Europene a răspuns afirmativ. 

”Am discutat (n.r. - cu Cioloş). Nu pot să vă spun (n.r. - care a fost răspunsul). O să aflaţi la momentul respectiv. Tot decizia lui Dacian Cioloş este (n.r. - care e momentul respectiv)”, a conchis Ghinea.  

Cristian Buşoi a declarat miercuri că îşi doreşte ca atât premierul Dacian Cioloş, cât şi alţi miniştri precum Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu sau Costin Borc, să se regăsească pe listele PNL pentru alegerile parlamentare, menţionând că, dacă premierul doreşte să rămână independent, PNL ar putea face un proiect comun cu acesta, iar liberalii să-l susţină pentru funcţia de prim-ministru.

viewscnt

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close