Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Lia Olguța Vasilescu, despre strategia social-democraților pentru alegerile parlamentare: ”PSD poate obține singur un scor de 50%”

Lia Olguța Vasilescu, despre strategia social-democraților pentru alegerile parlamentare: ”PSD poate obține singur un scor de 50%”

Lia Olguța Vasilescu, despre strategia social-democraților pentru alegerile parlamentare: ”PSD poate obține singur un scor de 50%”
Sursa foto: Foto: Facebook
03 Oct 2016   •   13:59

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei și vicepreședinte PSD, a vorbit despre strategia social-democraților pentru alegerile parlamentare din acest an.

Olguța Vasilescu este foarte încrezătoare în șansele poartidului la aceste alegeri, dezvăluind că social-democrații pot obține chiar singuri un scor de 50%, în urma redistribuirii. Pe de altă parte, PSD va continua colaborarea cu ALDE și după alegerile parlamentare.

„Este foarte posibil (n.r. ca PSD să facă singur Guvernul) dacă ajungem undeva la 45%, ceea ce cred că se poate. Cu tot cu redistribuire să ajungem la 50% singuri”, a spus primarul Craiovei la psnews.ro.

De asemenea, vicepreședintele PSD a precizat că „este foarte important ca partidele mici să nu reușească să treacă de pragul electoral, dacă vrem să ajungem la un scor care să ne ridice”.

×
Subiecte în articol: Olguta Vasilescu primarul craiovei
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close