Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Olguţa VASILESCU: Am VOTAT pentru un Parlament eficient, care să dea României un guvern care să gândească româneşte

Olguţa VASILESCU: Am VOTAT pentru un Parlament eficient, care să dea României un guvern care să gândească româneşte

Olguţa VASILESCU: Am VOTAT pentru un Parlament eficient, care să dea României un guvern care să gândească româneşte
Sursa foto: Foto: psddolj.ro
de M.Z.    |    11 Dec 2016   •   11:48

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Vicepreşedintele PSD şi primarul municipiul Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, care şi-a exprimat opţiunea electorală la una din secţiile amenajate la Liceul CFR din oraş, a declarat că a votat pentru un Parlament eficient care să dea României un Guvern competent, care să gândească româneşte. 

”Am votat pentru un Parlament eficient care să dea României un guvern competent, care să gândească româneşte, care să se preocupe de România în principal, care să se gândească la firmele româneşti, la ţăranul român, la muncitorul român, la pensionarul român. Şi cred că azi vom avea o zi foarte frumoasă, am văzut foarte multă lume ieşind la vot încă de dimineaţă”, a spus Olguţa Vasilescu care deschide lista partidului pentru Camera Deputaţilor. 

Ea a mai afirmat că, în opinia sa, la alegerile parlamentare din acest an prezenţa la vot va fi mai mare decât în urmă cu patru ani. 

”Cred că vom avea o participare mai mare decât la alegerile din 2012 pentru Parlamentul României şi asta nu poate să mă facă decât să fiu foarte optimistă în ceea ce priveşte rezultatul”, a spus Olguţa Vasilescu care a venit la vot împreună cu fiul său. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close