Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Planul lui Călin Popescu Tăriceanu pentru a ajunge prim-ministru

Planul lui Călin Popescu Tăriceanu pentru a ajunge prim-ministru

Planul lui Călin Popescu Tăriceanu pentru a ajunge prim-ministru
06 Noi 2016   •   23:39

Al doilea om în stat, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dă semnale că are un plan pentru a reveni la Palatul Victoria.

Tăriceanu spune că nu este neapărat necesar ca partidul majoritar din alianță să dea primul-ministru. Și astfel, ALDE ar putea să îl împingă pe Tăriceanu pentru această funcție.

“Acest guvern nu reprezintă pe nimeni și nimic. Nu mai vorbesc de restul performaneți, una calificată printr-un singur cuvânt – incompetență. Deci astea sunt lucrurile esențiale care s-au schimbat. Am făcut un regres democratic important, care este foarte grav, pentru că a creat un precedent. Și am adus o echipă atât de incompetentă cum nu mi-am imaginat că cineva poate să strângă în jurul lui”, a opinat Tăriceanu, în ediția de sâmbătă seară a emisiunii Q&A, realizată de Alessandra Stoicescu.

“Și eu am fost  tentat să spun despre Cioloș că este un om care are o experiență, o pricepere și mi-am imaginat că exercițiul de la Comisia Europeană este extrem de util. Dar ce a făcut cu guvernul, cu miniștrii, cu deciziile, eu sunt foarte dezamăgit”, a continuat actualul președinte al Senatului.

Subiectul a fost dezbătut în Ediția Specială realizată de Dana Grecu, duminică seară, la Antena 3: 

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close