Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ponta anunță cine va fi premierul PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ponta anunță cine va fi premierul PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ponta anunță cine va fi premierul PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Noi 2016   •   17:55

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Fostul premier Victor Ponta vine cu amănunte despre prim-ministrul pe care îl va propune PSD, având în vedere că acest partid nu a dorit să facă public numele acestei persoane.

Astfel, potrivit lui Ponta ar fi vorba despre un ministru din guvernul pe care el l-a condus, exemplificând în acest sens pe Dragnea, Plumb sau Teodorovici.

”PSD va propune pentru funcția de premier pe cineva cu performanță din guvernul pe care l-am condus. Un ministru, un fost ministru care a învățat și ce înseamnă guvernare. Există în conducerea PSD, începând cu Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Eugen Teodorovici și toți ceilalți care au fost miniștri și au avut performanță în actul de guvernare. Un om care să gestioneze cea mai grea funcție din România”, a declarat, vineri, fostul premier Victor Ponta.

Dacă până acum numele de posibil prim-ministru a fost ținut secret, pe motiv că acea persoană ar putea fi ”ridicată” a doua zi, Codrin Ștefănescu a dat și el câteva nume, joi, la Antena 3.

”Am discutat cu Liviu Dragnea, am înțeles strategia, că dacă eram într-o țară normală, era bine, dar în România se joacă cu arme murdare”, a completat și Ponta.

Declarația lui Ponta a fost prezentată și comentată vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

La rândul său, preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a reclarat recent, într-o emisiune tv, că premierul PSD va fi ”un domn care arată bine”.

Citiți și ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Anunț surprinzător din PSD: Nu anunțăm premierul, că riscăm să fie arestat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. S-a aflat cine se luptă în PSD pentru funcția de premier. Numele au fost dezvăluite

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close