Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Alegeri parlamentare 2016. Incredibil ce s-a întâmplat în satul Patriarhului Daniel

Alegeri parlamentare 2016. Incredibil ce s-a întâmplat în satul Patriarhului Daniel

Alegeri parlamentare 2016. Incredibil ce s-a întâmplat în satul Patriarhului Daniel
de S.T.    |    11 Dec 2016   •   20:19

Rezultate alegeri parlamentare 2016Preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Timiş, judecător Titu Berceanu, a declarat duminică, pentru Agerpres, că prezenţa la vot de peste 150% în satul Dobreşti, comuna Bara, se datorează faptului că, pe lângă cei 33 de săteni cu drept de vot, au venit copiii la părinţi şi au votat în respectiva localitate. 

''La secţia 307 (Bara, n.r.) există 33 de persoane pe lista permanentă. Au votat 23 dintre ei şi au mai votat în plus 34 pe lista suplimentară. Deci în total au votat 57 de persoane, de unde rezultă procentul de peste 150%. Explicaţia constă în faptul că persoane care au domiciliul în judeţul Timiş şi locuiesc în oraş au mers la Dobreşti, la părinţi, şi au votat acolo. Şi este posibil ca cele 34 de persoane în plus să fie cei care au venit la părinţi sau la rude şi au votat acasă. Numărul (votanţilor de pe listele suplimentare, n.r.) este relativ mic, 34 de persoane. Dacă era vorba despre un număr mai mare, era ceva suspect, dar satul e mic'', a afirmat preşedintele BEJ Timiş.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române Daniel s-a născut la data de 22 iulie 1951, în satul Dobreşti, comuna Bara, judeţul Timiş. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close