Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Liderul PSD Bistrița-Năsăud, atac la preşedintele Klaus Iohannis: Avem un preşedinte mut, care are o sentinţă definitivă şi irevocabilă de fals şi uz de fals

Liderul PSD Bistrița-Năsăud, atac la preşedintele Klaus Iohannis: Avem un preşedinte mut, care are o sentinţă definitivă şi irevocabilă de fals şi uz de fals

Liderul PSD Bistrița-Năsăud, atac la preşedintele Klaus Iohannis: Avem un preşedinte mut, care are o sentinţă definitivă şi irevocabilă de fals şi uz de fals
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
de S.T.    |    12 Dec 2016   •   18:30

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că Liviu Dragnea este "cea mai bună variantă" pentru funcţia de premier şi că acesta ar trebui să îşi asume candidatura.

Moldovan a adăugat că PSD se îndreaptă spre obţinerea majorităţii absolute în Parlament.

"Mă bucur foarte mult că ne îndreptăm spre o majoritate absolută în Parlament şi o să putem elimina discuţiile vizavi de cum interpretează preşedintele o alianţă majoritară, o majoritate în Parlament. (...) Este o obligaţie foarte mare pentru PSD încrederea acordată de către cetăţeni", a spus liderul judeţean al social-democraţilor bistriţeni.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Întrebat despre varianta Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, Radu Moldovan a oferit mai multe motive pentru care aceasta ar fi cea mai potrivită.

"Cred că este cea mai bună variantă, dacă ne uităm la statutul PSD (...). La modul cum Liviu Dragnea a condus campania electorală, cum a gestionat echipa organizatorică, cum, împreună cu specialiştii din rândul cărora a făcut parte şi colega noastră Doina Pană, au făcut un program de guvernare foarte bun, primul program de guvernare care arată surse de finanţare, încadrare în deficit, venituri, cheltuieli, absolut toate măsurile sunt acolo, prestaţia, din punctul meu de vedere, a preşedintelui nostru, Liviu Dragnea, a fost excelentă. (...) Cred că, dacă românii, în urma tuturor atacurilor şi epitetelor care i s-au adresat lui Liviu Dragnea, au decis să îi dea o majoritate absolută în Parlament, are dreptul să meargă în momentul de faţă cu acel program de guvernare pe care l-a coordonat şi să îl pună în practică", a afirmat Moldovan.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Chestionat în legătură cu o posibilă imagine externă negativă a României în cazul nominalizării lui Dragnea ca prim-ministru, având în vedere condamnarea penală, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a răspuns cu un atac la preşedintele Klaus Iohannis.

"Avem un preşedinte mut, care are o sentinţă definitivă şi irevocabilă de fals şi uz de fals şi de obţinerea unor case în mod ilegal şi care se duce la întâlnirile astea internaţionale, la imagine, şi tace ca mutul în păpuşoi. Eu cred că, dacă vă uitaţi pe poziţiile liderilor europeni, dacă vreţi la Martin Schulz sau la alţii, vizavi de sprijinul acordat lui Liviu Dragnea, e cu totul altceva", a declarat Radu Moldovan.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close