Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Radu Tudor: Mai există pe undeva în lumea democratică o astfel de măsură?

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Radu Tudor: Mai există pe undeva în lumea democratică o astfel de măsură?

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Radu Tudor: Mai există pe undeva în lumea democratică o astfel de măsură?
19 Oct 2016   •   14:41

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ministerul Afacerilor Interne a publicat un proiect de hotarare de guvern prin care urmeaza sa modifice legislatia privind organizarea alegerilor astfel ca toate activitatile din sectiile de votare, dupa inchiderea urnelor, urmeaza sa fie filmate, iar sarcina realizarii inregistrarilor revine operatorului de calculator din fiecare sectie de votare, potrivit News.ro. Terminalele informatice necesare inregistrarii video-audio a procedurilor sunt asigurate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), potrivit proiectului.

Radu Tudor a comentat informația pe blogul său. Potrivit realizatorului Antena 3, măsura este de neconceput pentru o ţară democratică.

''STS va filma totul în secțiile de votare pe 11 decembrie. Exercitarea drepturilor democratice trebuie supravegheata si inregistrata de un serviciu special. Mai exista pe undeva in lumea democratica o astfel de măsură?'', a scris Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare 2016 STS radu tudor
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close