Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Renunță Liviu Dragnea la funcția de premier? Posibilele variante luate în calcul de PSD pentru prim-ministru

Renunță Liviu Dragnea la funcția de premier? Posibilele variante luate în calcul de PSD pentru prim-ministru

Renunță Liviu Dragnea la funcția de premier? Posibilele variante luate în calcul de PSD pentru prim-ministru
15 Dec 2016   •   18:19

Partidul Social Democrat este marele câștigător al alegerilor parlamentare și, conform unor zvonuri neconfirmate, chiar se pregătește să racoleze 13 parlamentari, demnitari de care ar avea nevoie pentru o majoritate absolută în Parlamentul României.

În context, PSD pare să fie partidul care va da următorul premier al României, deși încă nu este clar cine ar putea să își asume acest rol.

Discuția referitoare la desemnarea lui Liviu Dragnea este în continuare aprinsă și, în timp ce social-democrații insistă că au tot dreptul, cu un scor parlamentar atât de puternic, președintele lasă de înțeles că nu îl va desemna pe Dragnea.

Președintele PSD a organizat o conferință de presă, joi seară, începând cu ora 20:00, la sediul PSD, unde este așteptat să vorbească și despre nominalizările partidului pentru funcția de premier.

Pe surse, circulă mai multe nume pe care partidul le-ar fi luat în calcul pentru această funcție, printre care se numără Sorin Grindeanu, președinte PSD Timiș, fost ministru al Comunicațiilor, Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, fost vicepremier în Guvernul României și Rovana Plumb, fost ministru al Muncii.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close