x close

Rezultate alegeri parlamentare. Ludovic Orban, declaraţii incendiare din interiorul PNL: ”Partidul are nevoie să revină la democraţie”

12 Dec 2016   •   17:47
Rezultate alegeri parlamentare. Ludovic Orban, declaraţii incendiare din interiorul PNL: ”Partidul are nevoie să revină la democraţie” Foto: Agerpres

Rezultate alegeri parlamentare. PNL este marele perdant al acestor alegeri parlamentare. De acest lucru s-au convins şi foştii lideri ai partidului, care susţin că în interiorul formaţiunii este nevoie de o schimbare radicală. Este şi cazul lui Ludovic Orban.  

PNL are nevoie ca de aer de revenirea la democraţie. Nu facem nicio brânză dacă înlocuim nişte şefi numiti cu alti sefi numiţi. Niciunul dintre şefii numiţi la nivel naţional şi judeţean nu trebuie să candideze. Rolul lor trebuie să fie doar acela de a organiza alegeri corecte, care să permită exprimarea voinţei reale a oamenilor. Partidul Naţional Liberal nu mai poate fi condus de şefi agreaţi de alţi şefi, dinăuntru său din afara partidului, ci de lideri autentici legitimaţi prin votul bazei partidului”, a scris Orban pe pagina sa de Facebook. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati