Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Teodor MELEȘCANU a VOTAT la Câmpina: ”Am votat aici pentru că oamenii sunt mai cooperanţi şi mai doritori să facă lucruri bune”

Teodor MELEȘCANU a VOTAT la Câmpina: ”Am votat aici pentru că oamenii sunt mai cooperanţi şi mai doritori să facă lucruri bune”

Teodor MELEȘCANU a VOTAT la Câmpina: ”Am votat aici pentru că oamenii sunt mai cooperanţi şi mai doritori să facă lucruri bune”
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Dec 2016   •   11:39

Alegeri parlamentare 2016. Fostul director SIE Teodor Meleşcanu, candidat pe listele ALDE pentru un mandat de senator, a votat duminică dimineaţă în municipiul Câmpina, spunând că a ales această localitate ”pentru că aici oamenii sunt mai cooperanţi”.

”În primul rând am dorit să votez la Câmpina pentru a sublinia faptul că, aşa cum sunt astăzi la vot alături de câmpineni, aşa voi fi şi pe toată durata mandatului dacă voi fi ales în Senatul României. Din punctul acesta de vedere, pentru mine este lucrul cel mai important. În rest, pentru viitor avem oamenii noştri aici, la nivel local şi tot ceea ce putem să facem va fi să ajutăm această loclaitate”, le-a declarat Meleşcanu jurnaliştilor la ieşirea de la urne.

Întrebat de ce a ales să-şi exercite dreptul de vot la Câmpina, fostul director al SIE a arătat că în acest oraş ”oamenii sunt mai cooperanţi şi mai doritori să facă lucruri bune”.

”Câmpina, pentru că este oraşul cel mai senin din România şi cred că aici şi oamenii sunt mai cooperanţi şi mai doritori să facă lucruri bune” a spus Teodor Meleşcanu.

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare 2016
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close