Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Tudor Chirilă: ''Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită''

Tudor Chirilă: ''Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită''

Tudor Chirilă: ''Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită''
Sursa foto: sursa: Facebook
11 Dec 2016   •   23:18

Duminică seară, Tudor Chirilă a făcut un ultim apel către toți fanii săi ca să iasă la vot, dacă vor ca lucrurile să se schimbe în România. Artistul era dezamăgit de prezenţa slabă la vot.

''Sunt la teatru, la repetiție. Deocamdată sala este goală, dar în seara asta va fi plin. La noi o să fie mai plin decât o să fie la vot, asta e clar. Până acum au ieșit doar 40% la vot din cei cu drept de vot, nu au 40% de fapt, ci 36% până la ora 19.00. Era bine dacă erau măcar 40%, care oricum nu e foarte bine.

Ne vor conduce oameni reprezentați de cei 40% care au fost la vot. Era ideal să ne conducă oameni reprezentați de 80% din cei care au mers la vot și atunci știam și noi cum stau lucrurile în țara asta. Dar asta e, tinerii pleacă din țară și aleg drumul ăsta mai greu în loc să încerce să schimbe lucrurile printr-un vot. Dacă tinerii pleacă din țară nu e pentru ce s-a întâmplat în ultimii, ci pentru ce s-a întâmplat în ultimii 27 de ani. Mai e o oră jumate, nu cred că scot eu tinerii la vot, dar am zis să mai fac o încercare, încercarea moarte nu are. Oricum, fiecare popor are conducătorii pe care îi merită.'', a spus Tudor Chirilă în video-ul postat pe Facebook.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close