Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Va face parte Gabriela Firea din viitorul guvern? Răspunsul Primarului General al Capitalei

Va face parte Gabriela Firea din viitorul guvern? Răspunsul Primarului General al Capitalei

Va face parte Gabriela Firea din viitorul guvern? Răspunsul Primarului General al Capitalei
12 Dec 2016   •   00:37

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitată în platoul Antena 3, în cadrul unei Ediții Speciale, realizată de Mihai Gâdea și mai mulți realizatori Antena 3, duminică, în urma alegerilor parlamentare.

Partidul Social Democrat se bucură, conform rezultatelor exit-poll, de un vot masiv din partea electoratului și, în acest context, cel mai probabil va da următorul guvern.

Evident, au început și discuțiile despre cine ar putea să fie viitorul premier al României dar și cu cine ar putea să guverneze PSD în viitor.

În context, realizatorul Antena 3 Adrian Ursu a întrebat-o pe Gabriela Firea dacă va face parte din formula guvernamentală, în eventualitatea în care va fi invitată.

Gabriela Firea a explicat că nu are de gând să renunțe la mandatul care i-a fost acordat de cetățenii din Capitală.

"Sub nicio formă. Sunt Primarul General al Capitalei, ales de bucureșteni, vreau să le mulțumesc și acum cetățenilor bucureșteni pentru că m-au votat și vreau să îmi duc mandatul la bun sfârșit."

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close