Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Victor Ponta a dezvăluit ce va face după alegeri. Nu vrea nicio funcţie

Victor Ponta a dezvăluit ce va face după alegeri. Nu vrea nicio funcţie

Victor Ponta a dezvăluit ce va face după alegeri. Nu vrea nicio funcţie
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Dec 2016   •   10:59

Deşi Liviu Dragnea a anunţat că fostul premier Victor Ponta poate ocupa orice funcție după alegerile parlamentare din 11 decembrie, fostul candidat la preşedinţie are cu totul alte planuri după alegeri. 

”După 11 decembrie mă pregătesc să devin analist. Nu va mai fi campanie și voi face ceea ce am făcut și în ultimul an (...) Da, în Parlament voi intra cu siguranță”, a spus Victor Ponta, la DC News.

Victor Ponta susține că PSD va lua peste 40% în aceste alegeri și ”este un scor normal”, dar marea miză va fi guvernarea. În viziunea lui Ponta, PSD ar putea face majoritate alături de ALDE și PRU.

De asemenea, Ponta susține că serviciile secrete s-ar putea implica în aceste alegeri și sugerează faptul că președintele Klaus Iohannis ar fi avut un amestec în dezastrul de la Colectiv.

”Să sperăm că nu este nevoie de moară oameni, am citat din domnul Iohannis, acum sper că nu este nevoie să moară oameni pentru ca PNL și USR să facă Guvernul (...) Nu sugerez, afirm că moartea celor de la Colectiv a fost folosită de domnul Iohannis și cei din jurul lor pentru a-și pune Guvernul. Știți că atunci cu catastrofa de la Colectiv a fost singurul weekend când el nu s-a aflat la Sibiu? (...) Eu cred că domnul Iohannis a fost amestecat în dezastrul de la Colectiv”, a mai spus Ponta.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close