Antena 3 CNN Life Oameni 30 de sfaturi prețioase de la bătrâni de 100 de ani | "Vă vor ajuta să vă îmbunătățiți viața cât încă aveți șansa de a face o schimbare"

30 de sfaturi prețioase de la bătrâni de 100 de ani | "Vă vor ajuta să vă îmbunătățiți viața cât încă aveți șansa de a face o schimbare"

Casey Imafidon, specialist în dezvoltare personală și motivațională spune că cele mai importate lecții de viață le putem lua de la oamenii în vârstă, pentru că, spune el, "sunt aici de mult timp încât trebuie să fi făcut niște greșeli și alegeri importante din care au învățat ceva".

de Ştefan Petrică    |   

"Călătoria te învață și îți oferă ocazia de a întâlni persoane de la care poți învață și să te inspiri cu sfaturile lor de viață", spune Casey Imafidon.

Specialistul îşi doreşte ca tinerii să încerce să discute cu persoanele mai în vârstă, deoarece au atât de multe sfaturi relevante de oferit. 

În călătoriile sale, Casey Imafidon, a strâns câteva informaţii de la diferiţi centenari, de la care, spune el, "tinerii ar putea învăţa multe".

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște