Antena 3 CNN Coronavirus Medic din Marea Britanie, despre reacțiile pe care le-a avut după a doua doză de vaccin

Medic din Marea Britanie, despre reacțiile pe care le-a avut după a doua doză de vaccin

Corina Ichim, medic chirurg la Salford Royal NHS Foundation Trust, a explicat efectele adverse pe care le-a avut după administrarea celei de-a doua doză de vaccin. ”Luați 1 g paracetamol sau un antiinflamator dacă simțiți că se instalează ușoare efecte adverse… Vor trece fără urmă!”.

de Laura Dinu    |   

A doua doza vaccin anti-Covid-19, pe 6 ianuarie, la 09.30. În cateva ore am avut o stare de subfebrilitate, dureri musculare și oboseală… 1 g de paracetamol a rezolvat toate problemele în 40 de minute.

Majoritatea colegilor mei au prezentat aceleași reacții adverse la a doua doză, așa că vă sfătuiesc să nu vă panicați… Luați 1 g paracetamol sau un antiinflamator dacă simțiți că se instalează ușoare efecte adverse… Vor trece fără urmă!”, a scris Corina Ichim pe Facebook, potrivit stiridiaspora.ro.

Anchetă Pfizer după ce un medic și-a pierdut viața după administrarea vaccinului anti COVID-19. Apelul disperat al soției lui

Anchetă importantă a companiei farmaceutice Pfizer și a oficialilor americani din domeniul sănătății, în privința decesului unui cadru medical din Florida, la 16 zile după ce a primit prima doză din vaccinul împotriva coronavirusului.

”Până acum, nu există dovezi care să sugereze că decesul are legătură cu administrarea serului”, subliniază Pfizer într-un comunicat. 

Medicul din Florida, în vârstă de 56 de ani, a dezvoltat o afecțiune rară, numită trombocitopenie severă, care reduce capacitatea corpului de a coagula sângele și de a opri hemoragiile interne. 

Centrele pentru controlul și prevenția bolilor din Statele Unite au anunțat că vor evalua situația de îndată ce mai multe informații vor fi disponibile.  

Subiecte în articol: vaccin
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș