Antena 3 CNN Life Oameni A renunțat la iubiți și la un stil de viață de vedetă și s-a călugărit. Transformarea fabuloasă a frumoasei actrițe Sofia Hayat

A renunțat la iubiți și la un stil de viață de vedetă și s-a călugărit. Transformarea fabuloasă a frumoasei actrițe Sofia Hayat

Sofia Hayat, o frumoasă iraniancă de 41 de ani cu o carieră în modeling și film în Marea Britanie, a renunțat la implanturile mamare și la stilul ei de viață de vedetă pentru a se călugări, scrie Daily Mail.

Deşi pare un scenariu de film, povestea Sofiei este cât se poate de reală.

Începând cu luna aprilie, când a anunțat că va adopta o viață de celibat, vedeta TV și-a aruncat toate rochiile și produsele cosmetice și s-a dedicat total meditației.

Ea susține că acest nou stil de viață este ”adevărata ei chemare”, după o ani de zile de petreceri luxoase, premiere cu covor roșu și iubiți celebri.

"Viața mea anterioară a fost minunată, dar îmi place asta mai mult. Când mă uit la fotografii cu mine încă mai zâmbesc. Simt că trebuia să treacă prin acel stil de viață, ca să pot trăi în lumea reală”, a spus ea.

"Dar, acum, viața mea este ca o a doua venire. Motivul existenței mele este acela de a lua toată negativitatea și de a dezvălui adevărul existenței noastre”, a mai spus ea.

 

 

 

 

Subiecte în articol: vedeta tv
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!