Antena 3 CNN Show Showbiz Adelina Pestriţu, declaraţii în premieră despre nunta cu Speak

Adelina Pestriţu, declaraţii în premieră despre nunta cu Speak

Adelina Pestriţu a vorbit în premieră la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, despre felul în care decurge viaţa ei după ce a renunţat la televiziune.

Bruneta a povestit sincer cum decurge relaţia ei cu Speak şi a dat toate detaliile despre nunta lor. De asemenea, a dezvăluit şi câteva picanterii din intimitate.

"Mi-am făcut un stil de viaţă mult mai sănătos şi mă culc undeva la ora 23 maxim 24, mă trezesc de dimineaţă. Mă trezesc devreme, muncesc, alerg toată ziua. A fost o perioadă intensă de televiziune, mai exact 6 ani şi ceva, dar asta nu presupune că m-am retras din lumina reflectoarelor, este o simplă pauză. O perioadă, nu ştiu cât va fi. În această perioadă mă ocup de site-ul pe care l-am lansat anul trecut, voi lansa o linie de haine. Nu înseamnă că stau degeaba, mereu am ceva de făcut. E plăcut să muncesc pentru noi. Nu ştim exact când va fi marele evemeniment, pe care îl aşteaptă şi foarte mulţi prieteni şi foarte multe cunoştinţe de-ale noastre. Voi avea nu doar o rochie, ci mai multe, pentru că aşa e frumos”, a spus Adelina Pestrițu.
Sursa: Antena Stars


Subiecte în articol: Adelina Pestritu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!