Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ajutor nesperat pentru Chapecoense. O legendă a fotbalului ar putea juca pentru echipa braziliană

Ajutor nesperat pentru Chapecoense. O legendă a fotbalului ar putea juca pentru echipa braziliană

Ronaldinho, campion mondial cu Brazilia și câștigător al Champions League cu Barcelona, dar retras din 2015, este îndemnat de fanii săi să îmbrace tricoul lui Chapecoense, care a pierdut 19 jucători în catastrofa aviatică din Columbia, scrie gsp.ro.

Legendarul fotbalist, acum în vârstă de 36 de ani, ar putea reveni pe terenul de fotbal pentru a ajuta Chapecoense să-și revină. Suporterii care au folosit hashtag-ul #RonaldinhoNaChape au inundat postările vedetei, de pe pagina sa de Instagram, pentru a-l ruga să se alăture clubului lovit de tragedie.

Ronaldinho nu a mai jucat într-un meci oficial din septembrie 2015, când s-a despărțit de Fluminense.

Fosta vedetă braziliană, Ronaldinho, a trecut pe la mai multe cluburi mari din Europa, precum Paris Saint-Germain, Barcelona sau AC Milan. El a cucerit două titluri în La Liga cu echipa catalană, dar și trofeul Champions League în anul 2006. Și în Seria A a reușit să devină campion în 2011 cu rossoneri. Cu naționala țării sale, pentru care a marcat 33 de goluri în 97 de partide, a câștigat Campionatul Mondial din 2002, desfășurat în Japonia.

 

 

Subiecte în articol: Ronaldinho Chapecoense avion prabusit
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!