Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. O tentează pe Firea funcția de premier? Ce a răspuns primarul Capitalei

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. O tentează pe Firea funcția de premier? Ce a răspuns primarul Capitalei

de M.Z.    |   

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, că nu vizează funcţia de premier după alegerile parlamentare din decembrie şi nici o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2019, întrucât îşi doreşte să-şi finalizeze mandatul de primar.

”Sub nicio formă nu vizez această funcţie (n.r. - de premier). Vreau să-mi duc la bun sfârşit mandatul de primar. Aşa cum aţi sesizat, sunt multe lucruri grele de făcut în Bucureşti. PSD în mod intenţionat nu a dorit să prezinte propunerea sau propunerile de candidaţi pentru funcţia de prim-ministru. Noi am spus că trebuie să respectăm votul popular, să respectăm o crononologie. Adică după alegeri să mergem în Parlament, să calculăm cine are majoritate. De ce să venim cu un om care să fie tocat până după alegeri?”, a spus Gabriela Firea, întrebată dacă şi-ar dori funcţia de premier după alegerile parlamenatare, potrivit News.ro.

Întrebată dacă are de gând să candideze la alegerile prezidenţiale din 2019, Firea a răspuns negativ. 

Referitor la propunerea PNL pentru funcţia de premier după alegerile parlamentare, Firea spune că Dacian Cioloş a spus, în urmă cu un an când a cerut votul parlamentarilor PSD pentru investire, că nu va rămâne la Palatul Victoria după alegerile parlamentare din acest an. 

Citiți și ALEGERI PARLAMENTARE 2016. S-a aflat cine se luptă în PSD pentru funcția de premier. Numele au fost dezvăluite

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai