Antena 3 CNN Actualitate Ultimele informaţii despre cauza morţii actorului Alexandru Arşinel

Ultimele informaţii despre cauza morţii actorului Alexandru Arşinel

Alexandru Arșinel a decedat la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală. De la jumătatea acestei luni actorul era internat în spital.

de Silvia Preda    |   

"Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI", informa, pe 20 septembrie, unitatea medicală.

Actorul a mai fost internat şi luna trecută, la Institutul Clinic Fundeni.

Alexandru Arşinel a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului. În urmă cu 9 ani a avut o intervenție chirurgicală, un transplant renal, care i-a creat pe parcursul anilor mai multe probleme de sănătate, iar actorul a ajuns în repetate rânduri la spital. 

Alexandru Arşinel, acuze dincolo de moarte: "Este inuman şi nedrept să ataci cu asemenea vehemenţă un om bolnav" 

A fost internat și la Spitalul Clinic Fundeni, la începutul lunii august. Şi acolo a ajuns la secția de Terapie Intensivă, iar anul trecut a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. 

Sunt mai multe probleme de sănătate pe care marele actor le-a avut.

A avut şi diabet de tip zaharat și alte multe probleme de sănătate care s-au adunat la bătrâneţe.

Actorul de teatru și film s-a născut la Dolhasca, județul Suceava, localitatea devenind deja celebră după ce a fost evocată de artist în multe dintre momentele sale comice, interviuri sau declarații.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1962, la clasa profesorilor Irina Răchițeanu Șirianu și Ion Olteanu. S-a remarcat în emisiunile de divertisment (radio și TV), dar mai ales pe scenă, rămânând mereu aproape de inimile românilor din țară și din Diaspora.

Subiecte în articol: Alexandru Arsinel
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic