Antena 3 CNN Actualitate Justiție Alina Borcea, apariție bizară la închisoare la soțul ei

Alina Borcea, apariție bizară la închisoare la soțul ei

Alina Vidican a avut nevoie de două zile pentru a-și face curaj să meargă la Poarta Albă, penitenciarul în care este deținut soțul ei, Cristi Borcea. Astfel, ajunsă în București, după ce două zile a stat închisă în casă și a fost vizitată de amice de-ale sale pentru a se pune la curent cu ce se petrece în România, timișoreanca a decis, într-un final, să iasă din casă, scrie spynews.ro.

Iar decizia de a ieși a fost luată cu o zi înainte de a-l vizita pe Cristi Borcea, în Penitenciarul Poarta Albă. Evident, cum simțea nevoia de compania, l-a luat pe fiul ei și al fostului acționar dinamovist și a mers direct la ștrandul din zona Drumul Taberei, loc în care a ajuns și în care s-a întâlnit cu o amică de-ale sale, acesta fiind, la rândul ei, însoțită de fiica ei, micuții luându-se, cu drag, în brațe, semn că se înțeleg foarte bine. 
Încă de cum a ajuns acolo, unul dintre angajații firmei Alinei Vidican le-a ieșit în întâmpinare și, încântat că își vede patroana, dupoă luni buni de absență, a luat-o în brațe și i-a urat bun venit, invitând-o înăuntru. 

Subiecte în articol: alina vidican Alina Borcea Cristi Borcea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște