Antena 3 CNN Coronavirus Certificate emise ilegal la un centru de vaccinare din București

Certificate emise ilegal la un centru de vaccinare din București

Anchetă pentru acuzaţii la un centru de vaccinare. Poliţiştii bănuiesc că certificatele emise erau date unor persoane care nu se imunizaseră, în locul titularilor de drept. S-ar fi întâmplat în Sectorul 2 al capitalei.

de Andreea Cigolea    |   

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, a anunțat joi dimineața că centrul de vaccinare Neghiniță s-a închis temporar după ce parchetul și poliția au descins la fața locului. „Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false”, susține primarul.

„Începând de azi centrul de vaccinare Neghiniță se închide temporar. Deși în contextul actual e nevoie ca de aer de fiecare centru, suntem forțați să întrerupem activitatea pentru o perioadă. Parchetul, împreună cu Poliția, au descins azi la prima oră pentru a ridica probele de la fața locului. Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false. Am alertat imediat autoritățile abilitate, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat”, a scris pe Facebook joi dimineața Radu Mihaiu.

Acesta a anunțat că va dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locație.

„Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniță. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile”, a mai transmis Radu Mihaiu.

Conform acestuia, toate persoanele programate la acest centru vor fi redirecționate către celelalte centre de vaccinare.

Subiecte în articol: vaccin
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs