Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Antoine Griezmann, decisiv pentru Atletico Madrid în Liga Campionilor cu Leicester City

Antoine Griezmann, decisiv pentru Atletico Madrid în Liga Campionilor cu Leicester City

Atletico Madrid a învins formaţia engleză Leicester City cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe stadionul ''Vicente Calderon'', într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

Atletico, finalista competiţiei în sezonul trecut, s-a impus prin golul marcat de Antoine Griezmann (28 - penalty), după ce tot el a fost faultat în careu de Albrighton. 

Madrilenii au dominat clar partida şi şi-au creat multe ocazii de gol, dar nu au reuşit să marcheze decât o dată, astfel că ''vulpile'' păstrează şanse să întoarcă scorul în retur. 

Campioana Angliei a avut prima oportunitate a meciului, dar Vardy nu a reuşit să trimită mingea pe spaţiul porţii (3).

Atletico a ratat de puţin deschiderea scorului, după ce Koke a nimerit bara (4). Benalouane (6) a blocat salvator un şut al lui Griezmann, iar apoi Carrasco (8) a tras peste poartă. 

Portarul Schmeichel a avut intervenţii bune la şuturile lui Torres (13) şi Godin (17), iar apoi Atletico a reuşit să deschidă scorul. 

Koke a şutat periculos de la distanţă, dar balonul a trecut peste transversală (37). 

În repriza secundă, Mahrez (55) a tras cu efect, dar balonul a ocolit ţinta. 

Atletico a continuat să aibă iniţiativa, dar Torres (61) a ratat ţinta. 

Atletico nu a pierdut niciodată acasă cu o echipă engleză (5 victorii, 5 egaluri), Leicester fiind eliminată de echipa spaniolă la două din ultimele sale trei participări în cupele europene. 

Returul va avea loc pe 18 aprilie. 

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic