Antena 3 CNN Sport Apelul Simonei Halep împotriva suspendării, judecat de TAS: S-a stabilit data audierilor

Apelul Simonei Halep împotriva suspendării, judecat de TAS: S-a stabilit data audierilor

Audierile la TAS în cazul apelului Simonei Halep împotriva deciziei de suspendare pentru patru ani vor avea loc mai puțin de două luni.

de Mia Lungu    |   

Cazul Simonei Halep, care a fost suspendată pentru patru ani pentru dopaj, va fi analizat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), de la Lausanne, în perioada 7-9 februarie 2024, se arată pe site-ul oficial al TAS.

Cazul de dopaj care a dus la suspendarea Simonei Halep a fost judecat de un tribunal independent de la Londra care se ocupă de cazuri de dopaj în tenis. Halep a fost suspendată după ce analizele au stabilit că s-ar fi dopat cu roxadustat și, de asemenea, după ce s-au constatat nereguli în pașaportul său biologic.

Citește și: Simona Halep, mesaj de la Paris: "Pregătită să revin unde totul a început"

În urma hotărârii de suspendare pentru patru ani, Halep a contestat decizia la TAS.

În respectiva decizie, Simona Halep a fost găsită vinovată de încălcări ale regulilor antidoping și sancționată cu o perioadă de ineligibilitate de patru ani, care a început la 7 octombrie 2022.

Aceeași decizie a descalificat toate rezultatele obținute de Simona Halep în competițiile desfășurate în perioada 29 august 2022 - 7 octombrie 2022, inclusiv retragerea tuturor titlurilor, punctelor de clasament și premiilor în bani.

Subiecte în articol: audieri Simona Halep suspendare tas
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii