Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie filmată în biroul unui primar din Bacău, chiar în fața șefului Poliției Locale! Agresorul este chiar viceprimarul

Bătaie filmată în biroul unui primar din Bacău, chiar în fața șefului Poliției Locale! Agresorul este chiar viceprimarul

Un viceprimar din județul Bacău l-a luat la bătaie pe șeful Serviciului pentru Situații de urgență, în biroul primarului, de față cu șeful Poliției Locale. Întreaga scenă a fost surprinsă într-o filmare.

de Mia Lungu    |   

Vineri 31 martie 2023, în biroul primarului din localitatea Sascut, județul Bacău, doi funcționari s-au luat la bătaie. De față erau atât primarul, cat și șeful Poliției Locale. 

Conducerea primăriei este asigurată, în prezent, de fostul viceprimar, Ionel Apostol, care a primit atribuții de primar și de un consilier local care a primit atribuții de viceprimar, Popa Costică, după ce primarul ales Ioan Răuță a murit, iar Guvernul nu a organizat noi alegeri locale la Sascut.

În timpul unei discuți filmate purtate cu viceprimarul Ionel Apostol, șeful Serviciului pentru Situații de urgență, domnul Ungurianu Valentin, a fost agresat fizic de consilierul cu atribuții de viceprimar, domnul Popa Costică.

Citește și: Preşedintele CJ Constanţa, filmat în timp ce ameninţa şi lovea un poliţist local | "Eşti cel mai prost om pe care l-am văzut în viaţa mea"

Popa Costică este consilier local cu atribuții și salariu de viceprimar, membru în consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale Sascut, membru în consiliul de administrație al Liceului din localitate, președinte al comisiei de soluționare a cererilor de închiriere a pășunilor de pe raza UAT Sascut și membru al comisiei de fond funciar, potrivit bacau.ro.

Subiecte în articol: bătaie primar Bacău Poliţia Locală Sascut
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai