Antena 3 CNN Actualitate Locale Preşedintele CJ Constanţa, filmat în timp ce ameninţa şi lovea un poliţist local | "Eşti cel mai prost om pe care l-am văzut în viaţa mea"

Preşedintele CJ Constanţa, filmat în timp ce ameninţa şi lovea un poliţist local | "Eşti cel mai prost om pe care l-am văzut în viaţa mea"

Imagini scandaloase cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu. Politicianul liberal a fost filmat în timp ce ameninţă un agent al poliţiei locale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2023   •   15:01

Scandalul a pornit în momentul în care preşedintele Consiliului Judeţean nu a putut pătrunde în zona locuinţei deoarece nu a prezentat permisul de acces. Ulterior, demnitarul a coborât din maşină şi a început să îl jignească pe poliţist.

Imaginile au fost filmate la finalul lui 2021, în momentul în care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa se intorcea acasă. Aceasta ar fi fost băut şi a devenit extrem de violent în limbaj cu poliţistul care l-a oprit. Ba mai mult, politicianul l-a şi împins pe agent.

Agent: - Vă anunţ că sunteţi înregistrat.

Mihai Lupu: - Bă idiotule, vorbeşte cu primarul tău..

Agent: - Sunteţi înregistrat audio-video, am rugamintea să vă comportaţi normal.

Mihai Lupu:- Cât de prost să fii tu? Eu sunt preşedintele consiliului tău judeţean... Eşti cel mai prost om pe care l-am văzut în viaţa mea.

Mihai Lupu locuiește într-o casă generoasă, cu vedere la mare, lângă vila Suțu, în zona peninsulară a Constanței. 

După ce imaginie au apărut în spaţiul public, preşedintele CJ Constanţa a negat autenticitatea filmării spunând că dialogul avut cu agentul este trunchiat, iar el a respectat regulamentul impus la acel moment pentru accesul în zonă. 

Mihai Lupu a subliniat totodată că el nu a jignit pe nimeni şi totul ar fi o campanie regizată pentru a fi discreditat. 

"Prezint scuze tuturor polițiștilor"

Update 15:00 Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, a organizat lui o conferinţă de presă în cadrul căreia și-a cerut scuze tuturor locuitorilor pentru ieșirea nervoasă.

"Vizualizând aceste imagini, îmi cer scuze pentru ieșirea nervoasă tuturor locuitorilor. Mai ales ca suntem în perioada postului trebuie să spunem adevărul. În acea perioada era în vigoare regulamentul zonei peninsulare, pentru că nu aveam permisul la mine, am prezentat legitimația. Polițistul local mi-a luat legitimația și a aruncat-o”, a spus Lupu, la conferința organizată în sala ”Remus Opreanu” a Palatului Administrativ Constanța.

"M-am înfuriat și am adresat cuvinte pe care le regret. Evenimentul a avut loc la 20.30, nu la ora 4 dimineața, așa cum apare pe imaginile editate. Regret cuvintele folosite și prezint scuze tuturor polițiștilor. Vreau să menționez că de 6 luni de zile sunt hărțuit de persoanele care nu mai au contracte cu instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța.  Sigur, atitudinea mea nu a fost corespunzătoare, dar faptul că jurnalistul care a public fără să-mi ceară un punct de vedere este de fapt un șantaj", a mai spus Mihai Lupu.

Președintele CJ Constanța a mai susținut că persoana care a făcut publice imaginile în mediul online a vrut doar să îl denigreze. 

"Nu am discutat nimic cu agentul. Pe primar l-am rugat să confirme că am permis de acces în Peninsulă. Doar atât i-am cerut. Eu aveam permis ca cetățean. V-am spus că mașina nu avea permis de acces", a mai menționat președintele Mihai Lupu. 

×
Subiecte în articol: Constanța consiliul judetean Mihai Lupu
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close