Antena 3 CNN Actualitate Educație Bilanţ spectaculos după închiderea Târgului Gaudeamus. Care au fost cărţile vedetă ale ediţiei din acest an

Bilanţ spectaculos după închiderea Târgului Gaudeamus. Care au fost cărţile vedetă ale ediţiei din acest an

Bilanţ spectaculos al vânzărilor după închiderea Târgului Internaţional de carte Gaudeamus organizat de Radio România. În cele cinci zile de târg, au avut loc peste 900 de lansări, prezentări de carte şi dezbateri, iar în total 125.000 de vizitatori au trecut pragul Romexpo. Tema centrală a acestei ediţii a fost Centenarul Marii Uniri. La final de târg, editurile au anunţat care au fost cărţile vedetă ale ediţiei din acest an.

Romanele de suspans, volumele cu teme politice şi cărţile pentru copii au fost printre preferatele românilor la ediţia din acest an a Târgului Gaudeamus organizat de Radio România. "Povestea mea", de Michelle Obama a fost cea mai căutată carte la Editura Litera. În memoriile ei, scrise într-un stil fermecător, Michelle Obama îi invită pe cititori în lumea sa, făcând o cronică a experienţelor ce au format-o. Autobiografia lui Michelle Obama a fost urmată în topul vânzărilor Litera de noua carte a lui Igor Bergler, "6 povești cu draci".

Volumele cu teme politice au fost printre cele mai căutate cărţi de la Editura RAO. "Doctrina secolului XXII - Ce va urma după capitalism" este cea mai recenta carte lansată de Dan Voiculescu. Cartea profesorului Dan Voiculescu este alături de volumul "În lipsa preşedintelui" semnat de Bill Clinton, în topul vânzărilor lucrărilor de analiză şi doctrină politică oferite de editură. Profesorul Dan Voiculescu propune umanismul ca soluţie la această nevoie de schimbare. Doctrina nu urmăreşte nici interesele investitorilor, nici pe cele ale unor categorii particulare, ci dezvoltarea generală a economiei pe baza încurajării şi susținerii talentelor, explică autorul. În topul vânzărilor RAO se mai află "Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri", de Bogdan Bucur, şi "Negustorul de manuscrise", de John Grisham.

Subiecte în articol: carti bilant
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor