Antena 3 CNN Actualitate Locale I-au comandat câinelui o delicatesă de 1.200 de lei | Aroganță la cel mai scump restaurant din România

I-au comandat câinelui o delicatesă de 1.200 de lei | Aroganță la cel mai scump restaurant din România

Aroganţe la cel mai scump restaurant din Cluj. Un câine a venit cu cei doi stăpâni, care i-au comandat patrupedului o delicatesă în valoare de 1.200 de lei.

de Andreea Ştefan    |   

În ciuda prețurilor exorbitante, cel mai scump restaurant din România, situat în Cluj-Napoca, continuă să atragă un număr mare de clienți.

În acel restaurant, care își propune să ofere o experiență asemănătoare cu cea din Dubai, nu doar oamenii iau masa, ci și animalele de companie.

Doi proprietari și-au dus acolo câinele, un exemplar din rasa American Bully, care a avut parte de o porție de carne de vită cu foiță de aur, în valoare de 1.200 de lei.

Proprietarul restaurantului, șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a devenit cunoscut în întreaga țară după ce a expus platoul său celebru cu "de toate", care costă 1.200 de lei.

Citește și: Supa de mici: Invenția gastronomică a unui patron de restaurant. Cât costă și cum se prepară

@the_brkc_family Well deserved CREEKSTONE RIBEYE in gold foil for the best champion, THOR❤️ @Transylvania Steak House #foryou #fyp #viral #thor ♬ original sound - BullyRoKennelClub

Platoul include carne de vită, cârnați și burgeri, iar politicianul clujean îl prezintă ca având un preț corect în raport cu ceea ce oferă. Însă lucrurile nu s-au oprit aici, iar restaurantul a introdus curând pe meniu un platou cu carne de vită de 6.000 de lei, acoperită cu foiță de aur.

Câinele adus în acest restaurant de lux a avut parte de o porție de carne "de cea mai bună calitate", după cum au descris-o reprezentanții restaurantului.

”Binemeritatul creekstone ribeye în foiță de aur pentru cel mai bun campion, Thor”, au transmis cei de la Bully RO Kennel Club, citați de stiridecluj.ro.

”E o carne de cea mai bună calitate cu foiță de aur, bineînțeles pentru un câine de anvergura lui și carnea trebuie să fie pe măsură”, au adăugat cei de la restaurant. 

Subiecte în articol: caine Cluj restaurant
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei